top of page
De Knop Recycling

DE KNOP RECYCLING BV:

AEEA-RECYCLING - AFGEDANKTE ELEKTRISCHE EN ELEKTRONISCHE APPARATUUR

Elektronisch afval

Wij verwerken uw elektronisch afval

De productie en het gebruik van elektrische en elektronische apparaten blijft door de jaren heen alleen maar toenemen. Spijtig genoeg hebben al deze toestellen een geprogrammeerde levensduur en komen ze vroeg of laat op de afvalberg. Onze onderneming streeft ernaar om een positieve impact te hebben op de duurzame ontwikkeling en afval zoveel mogelijk te hergebruiken in een tweede levenscyclus. Wij werken hiervoor volgens alle wettelijke verplichtingen en zijn tevens ISO gecertificeerd, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Voor welk type AEEA kunt u bij ons terecht?

Onze focus ligt voornamelijk bij de verwerking van kleine huishoudelijke apparatuur, IT- en telecommunicatieapparatuur,… Maar u kan eveneens bij ons terecht voor grote projecten, volledige datacentra en medische apparatuur. Wij verwerken alle soorten elektrische en elektronische materialen, en dat zijn er best veel:

  • IT-materiaal (laptops, monitors, toetsenborden, printers, servers, printplaten, harde schijven, ...)

  • Gsm's & tablets

  • Huishoudapparaten

  • Batterijen

  • Wasmachines

  • Droogkasten

  • En nog veel meer!

AEEA

HOE KUNT U UW ELEKTRONISCH AFVAL VERZAMELEN?

Voor het ophalen van uw AEEA kan u gebruik maken van onze diverse recipiënten. Zo werken wij met grote afzetcontainers van 10m³ tot 30m³, maar ook met kleine stapelcontainers van 1m³ of zelfs BigBags.

Wanneer u beroep doet op onze diensten bezorgen we u op eenvoudig verzoek graag een erkend verwerkingsattest voor uw afvalstoffenregister. 

Meer info

CONTACT

Zoekt u een betrouwbare partner voor de recyclage van uw elektronisch afval?
Wij bieden u een correcte service en eerlijke vergoedingen. Aarzel niet contact met ons op te nemen!

bottom of page